Wildplukworkshop - 7 oktober


Welke zuring kun je wel en welke niet eten? Hoe herken je duizendblad en de inktzwam? Hoe smaakt Amerikaanse vogelkers? Waarom is eekhoorntjesbrood zo lekker? En hoe verwerk je groene walnoten?


Leer dit en nog veel meer - tijdens de genoeglijke wildplukworkshop van 7 oktober. Er zijn nog een paar plaatsen vrij.

Na de koffie met notentaart en wat theorie, wandelen we door bossen en velden. Vervolgens worden de verzamelde wilde planten, vruchten en (afhankelijk van het weer) paddenstoelen gezamenlijk verwerkt in een driegangenmaaltijd. En uiteraard opgegeten, voorafgegaan door een glaasje Vin de Noix of boerenwormkruidlikeur.

De workshop wordt gehouden in en rond het Sallandse dorpje Lettele (8 km ten oosten van Deventer) en duurt van 11:00 uur tot ongeveer 17:30 uur.
Kosten: 85,- euro, koffie/ thee, aperitief, driegangenmaaltijd en boek Lekker Landschap. 75,- exclusief boek. 

Voor nadere informatie en opgave,  zie contactpagina.